Spørgsmål?
Kontakt os

Community Managers
Thor, Sofie og Shreya
+45 78 79 99 90
roommate@themark.dk

 
Kategori: Om os
08

OS

 
Spørgsmål?
Kontakt os

Sig hej til vores
Workshop Managers
Patrick og Naya

 
 
Dig, mig = os! GIF
Kategori: Om os
08
OS
 
DIN NYE HJEMMEBANE

The Mark er mere end et sted, du bor. Det er din nye hjemmebane. Alt, du har brug for. Under ét tag. Det er dig, der er med til at forme The Mark. Dig, der sætter dit eget aftryk - sammen med alle de andre, selvfølgelig. For på The Mark foregår det sociale liv ikke kun på mobilen.


1/6
DET ER DIG, DER SÆTTER PRIKKEN OVER I’ET

Vi sørger for alt det, du skal bruge, for at kunne kalde The Mark dit hjem. Og så er det op til dig at putte krymmel på kagen og tilføje alt det, der gør et hjem til dit.
2/6
ALT, DU SKAL BRUGE UNDER ET TAG

Alle værelserne er udstyret med alt, du skal bruge, mens fællesskabet bogstaveligt talt venter på dig lige på den anden side af døren. Her finder du fællesområder, -lokaler og -faciliteter. På The Mark er alle værelser indrettet med indbydende, moderne design, der er lige så funktionelt, som det er dekorativt.

3/6
BÆREDYGTIGHED

Genbrug er altid udgangspunktet på The Mark. Et ødelagt møbel kan altid få et nyt liv. Derfor har vi en lang rækker værksteder på hjemmebanen, hvor gammelt eller overskydende tømmer kan genskabes i nye projekter. Se vores video under faciliteter, hvor Rasmus fortæller hvordan størstedelen af vores møbler i fællesrummet, består af genbrugsmaterialer.

4/6
NABOSKAB

Hos The mark har vi skabt de bedste rammer til at samles. Alle værelserne er udstyret med alt du skal bruge, mens fællesområder, vores mange faciliteter og gode vibes, venter på dig lige ude for egen hoveddør. Brøndbyøsters lokalmiljø overrasker hver dag, og sammen med jer kan vi støtte og udforske vores fantastiske naboer.


5/6
KREATIVITET

At skabe eller reparere noget, er en fantastisk måde at være sammen på. Udfold dig kreativt i vores mange tilbud af værksteder, hvor handyman og nybegynder kan samles om et fælles projekt. Workshops og arrangementer kan vi ikke få nok af, for det gælder om at have det sjovt og udfordre sig selv. Der findes ikke dét, vores community managers ikke vil arrangere!

6/6
Play
DIN NYE
HJEMMEBANE